Komikere med Tv-show

Der findes rigtig mange former for komik. De fleste tænker på standup som det første. Standup er her, hvor komikeren blot står med en mikrofon og taler. Det kan måske lyde lidt kedeligt, men det kan være ganske underholdende, hvis man er til den slags. Nogen komikere henvender sig til det yngre publikum og andre til det lidt ældre. Og nogen komikere tager meget seriøse emner op, mens andre måske slapper om mindre alvor
lige ting på scenen. Så der er noget for de fleste, når man taler om standup.

Men det er også blevet rigtig populært at se diverse komikere i tv-programmer. Det er det i hvertcasper-christensen_aloha fald blevet i Danmark. Det kan være på mange måder. Casper Christensen havde for eksempel på et tidspunkt et talkshow kaldet “Aloha”. Her havde han forskellige gæster, og showet gjorde det muligt at snakke om forskellige ting, men samtidig lave lidt sjov her og der. Et andet kendt program er “Rundt på gulvet”. Det er et program for hele familien, som sendes kl. 20 i weekenden. Her skal komikere og skuespillere lave forskellige små lege, som på den ene eller anden måde altid bliver rigtig morsomme. Deltagerne gør sig selv lidt til grin på den gode måde, og danskerne synes, det er vældig god underholdning.
Mange komikere deltager også i “Klipfiskerne”. Her er det faktisk ikke komikerne selv, som er i det primære fokus. Det er derimod sjove videoklip fra nettet. Men deltagerne i programmet skal så quizze om forskellige ting ved klippene, og der bliver gjort lidt af en konkurrence ud af det. Og selvom det handler om klippene på skærmen, kan der komme mange sjove bemærkninger ind fra komikerne, og derfor kan det også blive et ganske godt program. Dette program er ligeledes for hele familien og noget, som familien Danmark kan nyde.